Kamrad - Inchiriere echipamente

Inchiriere echipamente

.

Un element cheie in evenimentul tau este echipamentul pe care il ai.

Structuri Expo

Inchiriere structuri expozitii pentru realizare standuri expozitionale personalizate. Structurile noastre sunt confectionate din aluminiu si este singurul sistem invizibil de pe piata.

Folosind structurile pe care le detinem va putem oferi un stand expozitional personalizat, in functie de nevoile si tipul proiectului.

Decor si mobilier expozitii si evenimente

Iti punem la dispozitie serviciul de inchiriere mobilier sau inchiriere elemente decor potrivite pentru diverse evenimente corporate sau expozitii, fie ca vorbim de o lansare de produs, conferinta sau un eveniment de tip cocktail. Va oferim suport incepand cu scaune, mese de cocktail, canapele, birouri, mese, mobilier standuri expozitionale.

Corturi

Oferim o gama larga de sisteme de cort pliabile pentru orice situatie: targuri expozitionale, expozitii sau caravane promotionale, evenimente corporate indoor sau evenimente in aer liber. Corturile pot fi personalizate pentru orice tip de eveniment corporate

Corturile pliabile sunt realizate din structura metalica, iar husa este realizata din material impermeabil.

Dimensiunile acopera o gama larga: de la corturile 3×3 m, 6×3 m si orice dimensiune solicitata.

Ecranuri LED scena, scenotehnica si sonorizare

Inchiriere structura ecran LED scena pentru evenimente corporate exterior sau interior, conferinte, lansari de produs.

Plasmele si ecranele touchscreen sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni de la 24’’ pana la 75’’, disponibile cu suport si accesorii. Produsele sunt recomandate pentru prezentari, conferinte, standuri expozitionale.

Va oferim consultanta personalizata pentru alegerea echipamentelor adaptate nevoilor si evenimentului dumneavoastra.

Solicita oferta pentru Inchiriere echipamente