Kamrad - Despre noi

Despre noi

.

Concepte si idei out of the box, pentru o experienta multisenzoriala.

Kamrad Expo& Events – o echipa cu solutii creative si abordarea tehnica potrivita.

Lucram impreuna pentru un eveniment de succces, un stand expozitional perfect sau o campanie reusita!

Suntem implicati inca din 1995 in managementul si productia de evenimente, cu departamente dedicate fiecarui tip de productie.

Echipa Kamrad Expo& Events este compusa din persoane instruite, care detin abilitatile necesare pentru a asigura livrarea proiectului conform celor mai inalte standarde din industrie. Suntem implicati de la inceput pana la final, ne ocupam in cele mai mici detalii: de la grafica, randari 3D, mobilier, decoruri, echipamente tehnice si pana la after event.

Despre noi

2k+

evenimente finalizate cu succes

900k+

oameni cu care am interactionat in timpul organizarii de evenimente si standuri expozitionale

15+

tari in care suntem prezenti
Kamrad - Organizare evenimente

Organizam evenimente corporate, conferinte, lansari de produs incepand la conceptul creativ, experienta de brand, awareness, content, servicii creatie grafica pana la echipamente tehnice de ultima generatie, montaj/demontaj cadru eveniment. Suntem alaturi de tine la fiecare etapa a pregatirii evenimentului specialistii nostri sunt disponibili sa iti raspunda la toate intrebarile. Transmitem emotie, livram concept out of the box si cream experiente memorabile!

Kamrad - Standuri expozitionale

Proiectam si montam standuri expozitionale pentru targuri in Romania si in afara tarii. Compactam brieful clientului si cream un spatiu de prezentare unde conceptul creativ prinde viata. Standurile expozitionale sunt personalizate pentru fiecare client si adaptate spatiului si cerintelor organizatorilor. Asigura vizibilitatea companiei tale cu un stand expozitional marca Kamrad Expo& Events! Si iti garantam o experienta multisenzoriala!

Kamrad - Inchiriere echipamente

Niciun eveniment sau stand expozitional nu este complet fara echipamentul necesar. Kamrad Expo& Events pune la dispozitie echipament pentru evenimente, echipament si structuri expo pentru standuri, corturi, mobilier evenimente si decor standuri expozitionale. Nu stii ce sa alegi? Toate proiectele noastre beneficiaza de consultanta personalizata pentru alegerea echipamentelor adaptate nevoilor si evenimentului dumneavoastra.